Recent Posts

Δ.Αρβανίτης: Τα είπε έξω απο τα δόντια για όλους και για όλα


Είπατε κάτι;

Εντυπωσιακή ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Αρβανίτη, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου STANLEY στην Αθήνα, για τους ετεροδημότες της Αιτ/νίας.

Ο Δ. Αρβανίτης, περιέγραψε την σημερινή πολιτική κατάσταση με λόγια που καρφώνονταν σαν καρφιά, χωρίς να στρογγυλεύει τα πράγματα αλλά με γωνίες, παρουσίασε την ζοφερή σημερινή πραγματικότητα, επιρρίπτοντας ευθύνες κύρια στο ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όλο το πολιτικό σύστημα, χωρίς ν' αφήσει απ' έξω και τον χώρο της δεξιάς παράταξης.

Δωρικός, λιτός αλλά συνάμα ανθρώπινος και ρεαλιστικός, ο Δ. Αρβανίτης, δεν χαρίστηκε ούτε στον λαό για τις δικές του ευθύνες.

Δεν έμεινε όμως μόνο στην κριτική αλλά προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας ρηξικέλευθες προτάσεις τόσο για το μέλλον της χώρας, όσο και την Αιτ/νία ειδικότερα.

Η παρουσία του Αρβανίτη τις λίγες αυτές ημέρες της σύντομης προεκλογικής περιόδου, έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον των νεοδημοκρατών και όχι μόνο Αιτωλοακαρνάνων, οι οποίοι στο πρόσωπο του, φαίνεται να βρίσκουν επιτέλους έναν σύγχρονο πολιτικό. Έναν πολιτικό  με παιδεία, με πυγμή, με δυνατότητα λόγου αλλά και πράξης, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον  των δεξιών ψηφοφόρων που έρχονται σ' επαφή μαζί του.

Τον κ. Αρβανίτη, προλόγισαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτ/νίας Θ. Μαυρομμάτης και ο παιδικός του φίλος και συγχωριανός, ιατρός στο επάγγελμα, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δρ. Γ. Κέκος, οι οποίοι και εξείραν την προσωπικότητα του υποψηφίου βουλευτή, φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα.

Μεταξύ των άλλων, τον κ. Αρβανίτη τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Π. Κοντός, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Μ. Τσελεπής, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Απ. Κωστόπουλος, πλήθος συγχωριανών του και συντοπιτών του.

 


Google Docs makes it easy to create, store and share online documents, spreadsheets and presentations.
Logo for Google Docs

Tags: ,

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply