Recent Posts

Αυτή τη φορά θα έρθει ο Σαμαράς

Σε εγρήγορση είναι η νομαρχιακή οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου. Όπως αναμενόταν η εφαρμογή της λίστας για την εκλογή των υποψήφιων βουλευτών μετατοπίζει ριζικά το κέντρο βάρους του κόμματος, προς τις οργανώσεις και αυτό από μόνο του αλλάζει τα δεδομένα.
Οι οδηγίες προς τη νομαρχιακή οργάνωση είναι συγκεκριμένες για περιοδείες, συναντήσεις, ομιλίες σε κάθε δήμο και δημοτική ενότητα και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν οι αποφάσεις της ΝΟΔΕ την περασμένη Κυριακή.
Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο από τη Συγγρού ξεκαθαρίζεται πως θα οριστικοποιηθεί εντός των πέντε επόμενων ημερών . Την τελική απόφαση θα την έχει ο Αντώνης Σαμαράς συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μετά τη σύμπραξη με τη Δημοκρατική Συμμαχία. Εκτιμάται πως στη λίστα της Αιτωλοακαρνανίας θα συμμετάσχουν ένας ή δύο υποψήφιοι της ΔΗ.ΣΥ. της 6ης Μαΐου. Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει αλλάγή στη σειρά κατάταξης των πρώτων στη λίστα.
Ωστόσο στη ΝΟΔΕ έχει φθάσει η ενημέρωση πως ο Αντώνης Σαμαράς σε αυτή την προεκλογική περίοδο θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία. «Ο Πρόεδρος θα κάνει κινηματικού χαρακτήρα προεκλογικές περιοδείες, με εμφανίσεις σε όλους τους Νομούς» διαμηνύει ρητά η Συγγρού.

http://www.agrinionews.gr

Tags: , , , ,

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply