Recent Posts

Μικρό αφιέρωμα στον νέο Αμφίλοχο

Σήμερα θα κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στην πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στον ΝΕΟ Αμφίλοχο.
Την ομάδα την έχουν πάρει στα χέρια τους άνθρωποι που τίμησαν και που φόρεσαν την φανέλα του Αμφιλόχου.
Στο σημερινό συμβούλιο και όχι μόνο του Αμφιλόχου, συμμετέχουν όλες σχεδόν οι γενιές που είχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετοχή στην πορεία του Αμφιλόχου όλα αυτά τα χρόνια.
Με σταθερά βήματα οργάνωση επιμονή και υπομονή χτίζουν τον μελλοντικό Αμφίλοχο μέσα από τα νέα ταλέντα που ανέκαθεν η πόλη αυτή αναδείκνυε.
Συμπαραστάτες του νέου Αμφιλόχου εκτός από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας είναι και ο Δήμος Αμφιλοχίας που με την ανανέωση του σταδίου τα έργα υποδομής την οικονομική ενίσχυση αλλά κυρίως με τον χλοοτάπητα που έστρωσε στο γήπεδο έδωσε κίνητρο στην νεολαία να δει ξανά το άθλημα ποδόσφαιρο και τον Αμφίλοχο μέσα από άλλο πρίσμα.
Πολλά νέα παιδιά έχουν εγγραφεί και συμμετέχουν στις προπονήσεις του Αμφιλόχου κάτω από το έμπειρο βλέμμα του προπονητή τους Νίκου Μιμηγιάννη.
Οι υποχρεώσεις της ομάδας στην κατηγορία είναι πολλές και μόνο μέσα από την οργανωμένη και συλλογική δουλειά θα κάνει μια αξιοπρεπή και γιατί όχι ...!!! δυναμική πορεία στο πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε αυτή ή προσπάθεια της ομάδας μας να καρποφορήσει ανταμείβοντας πρώτα τα παιδιά που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πράξη μέσα από την βαριά φανέλα του Αμφιλόχου αλλά και εμάς τους πολίτες της Αμφιλοχίας στηρίζοντας την ομάδα μας με την παρουσία μας σε όλους τους αγώνες εντός ή εκτός του γηπέδου μας αλλά και οικονομικά βοηθώντας να ανταπεξέλθει στα τρέχοντα έξοδα της ομάδας τα οποία ομολογουμένως είναι αρκετά και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να καλυφθούν.

Amfiloxia-blogs



Tags: , ,

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply